25 anys d’Escola Intermunicipal

Marcel Gabarró s’adreça a les famílies, davant del Director i
del diferents Alcaldes de l’Intermunicipal, durant l’acte
d’inauguració de l’Escola a la Cambra de Sant Sadurní.

Demà, dijous 24 de gener a dos quarts de 8 del vespre, es farà la presentació a l’Escola Intermunicipal del Penedès del llibre 25 anys d’Escola Intermunicipal del Penedès. Una experiència pedagògica del qual en són autors Martí Ribas i Ricard Garcia. A la presentació, que anirà a càrrec del President de la Mancomunitat de Municipis de l’Alt Penedès, del Director del centre i dels autors del llibre, hi intervindrà també el Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’acte és públic, per tant tothom que hi vulgui assistir hi és convidat, sobretot aquelles persones que han tingut relació amb l’Escola en diferents moments i des de diferents àmbits, ja sigui com a pares i mares d’alumnes, com a membres de l’AMPA o dels successius Ajuntaments i, especialment, els qui són o han estat alumnes de l’Ínter.

El llibre es pot comprar a les llibreries Jepi i Rondalla de Sant Sadurní d’Anoia i a la llibreria l’Odissea de Vilafranca del Penedès. També es pot adquirir a la secretaria de l’Escola.

0 comentaris

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.