42è joc literari: La plaça del Diamant

En aquest món de blogs sabem que torna a ser dimecres perquè a Tens un racó dalt del món s’hi juga. I avui, en homenatge a Mercè Rodoreda, comença el 42è joc literari organitzat pel Jesús M. Tibau. En aquesta iniciativa hi col·laborem una seixantena de blogs entre els quals s’han repartit fragments de textos inventats per l’organitzador del joc, i uns altres que pertanyen a La plaça del Diamant.

Qui vulgui participar haurà de descobrir una quantitat determinada de fragments. Podeu trobar les instruccions al seu blog buscant la referència al 42è joc literari. Animeu-vos a participar. Hi ha premis, com ara lots de llibres o diccionaris. El fragment corresponent a Castells de cartes és el següent:

17. Cada dia havia d’agafar el mateix autobús, a quarts de vuit, i cap d’aquells rostres coneguts em va dir mai bon dia. No els ho tinc en compte perquè jo també era una d’ells.

Que hi hagi sort i aneu amb compte, que aquest Jesús és molt entremaliat!

0 comentaris
  1. Anonymous
    Anonymous says:

    Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

    Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.