Amigó i Cantón: ‘El vi encenia la vida’

La primera vegada que vaig sentir recitar la Sílvia Amigó, va ser durant la Kinzena Poetika 2005 en un acte en el qual van confluir la seva veu, la música del Toti Soler i la poesia del gran Fernando Pessoa. Aquell dia -ja ho vaig explicar aquí- tot va quedar tocat per la gràcia de la poesia. I ara ho he enllaçat perquè, si podeu, us animeu a anar a escoltar la Sílvia a les caves Giró i Giró de Sant Sadurní d’Anoia.

Avui al vespre, a dos quarts d’onze, actuarà en companyia de Manel Cantón i oferiran un recital de poemes i cançons titulat El vi encenia la vida. El recital forma part del cicle Poesia i cava 2009 que ha organitzat, un any més, el Santi Borrell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Per tothom, però sobretot per als qui no la pugueu anar a sentir, us deixo a dalt el vídeo de la Sílvia i el Toti interpretant Pessoa.

0 comentaris
 1. Joan Calsapeu
  Joan Calsapeu says:

  Gràcies, Ricard. La meva mobilitat és ara la més limitada del món -exagero: la mobilitat més limitada del món és la mort-, i si no em fas arribar això per la xarxa, m’ho perdo.

  Respon
 2. Ricard Garcia
  Ricard Garcia says:

  Gràcies Clara. Si mai tens l'oportunitat d'escoltar la Sílvia en directe, estic segur que t'agradarà.Ja ho veus, Joan, que això de l'Internet també serveix per arribar -sense moure's de casa- allà on arribin els nostres amics. Una abraçada!

  Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.