Camí de la impremta

Veure com les paraules agafen cos i es converteixen en matèria és un dels moments emocionants en el procés d’elaboració d’un llibre. Doncs bé, ara que El llibre que llegies ja és camí de la impremta, m’envaeix un cert nerviosisme que deu ser, suposo, fruit de la imminència de la seva publicació. Si tot va com ha d’anar, i res no em fa pensar que no hagi de ser així, el mes que ve ja us el podrem presentar.

Finalment, és Igitur que s’encarrega d’editar El llibre que llegies, encetant així una col·lecció de poesia en català. El llibre es presentarà per primera vegada el 27 d’abril durant la concessió dels Premis Vila de Martorell. Després d’aquesta, n’hi haurà més de presentacions. Algunes ja estan confirmades i, ara com ara, puc dir que en Josep Maria Pinto en parlarà a Gelidai l’Anna Roig ho farà a Sant Sadurní d’AnoiaA Igualada ho farà en Jordi Llavina alhora que jo parlaré de Vetlla, el seu nou llibre.

A hores d’ara estem concertant altres presentacions que encara no puc anunciar, però a mida que quedin confirmades les anotaré a l’Agenda que podeu trobar a la columna de la dreta. Tot plegat em fa molta il·lusió que m’agradarà compartir amb vosaltres en un moment o altre. De moment deixo aquí, com a petit tast, els versos triats per la coberta posterior:

Somies un far que somia la llum,
el flux espès del pensament
voreja la negror dels precipicis,
les estelles òssies de la nit cruixen.
La casa dorm… 

 

0 comentaris

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.