Corro sota la pluja

Del grup Anna Roig i L’ombre de ton chien ja n’he parlat en dues ocasions anteriors, aquí i aquí. Ara, però, m’he assabentat que una de les seves cançons ha estat nominada pel Premi Cerverí 2009 a la millor lletra de cançó. Aquest premi, tot i que un jurat s’ha encarregat de triar les cançons que hi poden optar, es concedeix per votació popular. A més d’Anna Roig i L’ombre… també han estat nominades cançons de Joan Miquel Oliver, El petit de Cal Eril, Mazoni, Elena, Manel, Remigi Palmero i Estanislau Verdet, i n’hi ha més d’una que m’agrada prou, però jo em decanto per Corro sota la pluja. M’agrada molt sentir cantar l’Anna -sobretot en directe- i la música d’aquesta colla de bons músics que l’acompanyen, per això els he donat el meu vot i us proposo que els escolteu i, si també en quedeu convençuts, els voteu abans del dimecres 30.

http://www.goear.com/files/external.swf?file=ae7f085

0 comentaris
 1. Gisela Romaní
  Gisela Romaní says:

  Ho també els vaig descorir fa uns mesos, un divendres a la tarda, de molta pluja.Cada cop que sento cantar a aquesta noia se'm posa la pell de gallina, però a la vegada també em transmet molta tranquil·litat, és genial.Ha anat bé l'inici de curs? Una abraçada,

  Respon
 2. Ricard Garcia
  Ricard Garcia says:

  Tens raó, Gisela, transmet una sensació molt agradable de senzillesa i de placidesa que fa que sempre surtis content dels seus concerts.L'inici de curs, bé. I ja he vist això dels pastissos, quines classes més dolces! Molts records!

  Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *