‘De secreta vida’ a Nebuloses

Ja fa uns quants dies que estic una mica allunyat del bloc, la feina mana. Fa una estona, però, hi he tornat i he tingut una sorpresa molt agradable quan he descobert que la Núria parla de ‘De secreta vida’ a Nebuloses, el seu bloc. És curiós i estrany, perquè tot i que treballem plegats la Núria no me n’havia dit res i ara he descobert aquest post que li agraeixo molt i molt.

Tot i els anys que fa que coincidim a la feina, em fa l’efecte que la Núria de Nebuloses l’he coneguda sobretot quan em va convidar al Club de lectura de Sant Sadurní o quan vam estar plegats en un taller de blocs en el qual va néixer el seu, és a dir, fora dels espais que compartim diàriament, com si les hores de feina fossin només un parèntesi en el flux de la vida.

0 comentaris
 1. Núria Talavera
  Núria Talavera says:

  Gràcies a tu Ricard, per tot plegat. M'agradava la idea que descobrissis el post sense que jo te n'hagués dit res abans.Qui deu ser aquesta Núria de nebuloses? ni jo mateixa en tenia coneixement fins que va començar a escriure… deu ser que les persones som moltes persones alhora… i a vegades només cal llegir un sol llibre per desvetllar-ne una d'elles.Una abraçada

  Respon
 2. Ricard Garcia
  Ricard Garcia says:

  És curiós, et poses a escriure com si fos un joc i acabes descobrint tot d'homes o dones que et corren per dins sense que en sabessis res. I a sobre, quan ho vols aturar ja no ho pots fer, aquests altres jos han agafat el comandament i et fan anar de bòlit sempre més.

  Respon
 3. Ricard Garcia
  Ricard Garcia says:

  Francesc, encara es troba a les llibreries. Pel que jo sé, a la llibreria L'Odissea de Vilafranca el tenen. I si no, sempre el pots demanar i en pocs dies te'l porten. T'apunto la referència completa: Ricard Garcia,'De secreta vida', Editorial 3i4, València, 2008. ISBN 978-84-7502-797-5.Gràcies pel teu interès i fins dilluns!

  Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.