El Cupressus, premiat!

Divendres passat, durant la festa d’entrega del 40è Premi Vila de Martorell, aquest blog que llegiu va rebre el Premi al millor blog literari en català. És un premi del qual n’estic content per motius diversos: perquè ja fa 11 anys que escric a internet; perquè és un reconeixement a una manera d’escriure en la qual el mitjà de transmissió influeix d’una manera nova en la forma del missatge i propicia, alhora, la construcció d’obres polièdriques i en constant evolució; i perquè abans que jo l’han guanyat persones a qui estimo o tinc en molt bona consideració.

Si bé en Toni Ibáñez o en David Madueño van elevar el valor d’aquest premi guanyant-lo en les darreres edicions, tampoc no vull oblidar que quan es convocà per primera vegada, l’any 2008, i sense que hi hagués encara distinció de categoria per edat va guanyar-lo el meu fill juntament amb en Jordi Cervera. I encara he d’afegir que també m’enorgulleix ser al mateix llistat de guanyadors que la Gisela Romaní, una antiga i estimada alumna que ja no és amb nosaltres, autora del magnífic De les Toeses premiat el 2009.

També em vaig alegrar de compartir l’entrega de premis amb dos amics i companys blogaires més: en Joan Calsapeu que fou guardonat amb el Premi de Poesia Vila de Martorell i la Teresa Amat que va guanyar el Premi a la millor obra en prosa.

A banda de les raons de caràcter literari, ja veieu que també tinc raons personals que fan que estigui content d’haver rebut aquest guardó. Ho estic i en dono les gràcies al jurat i, sobretot, a tots aquells que em seguiu i em llegiu.

0 comentaris

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.