El pèndol de petites oscil·lacions

Si dos apunts enrere us vaig demanar que escoltéssiu Anna Roig i L’ombre de ton chien i els votéssiu pel Premi Cerverí 2009, avui us faig una nova proposta. M’he assabentat que un dels blocs que més m’estimo ha estat proposat pel Premi Web 2010 que BalearWeb organitza per blocs en català de les Illes Balears. Em refereixo al bloc El pèndol de petites oscil·lacions que ja fa una mica més de tres anys que corre per la xarxa i que des de sempre és present als enllaços d’aquest Castells de cartes i també a Cupressus sempervirens, el meu bloc a MésVilaWeb.

No conec personalment l’autora de El pèndol…, però des del primer dia que hi vaig tenir contacte que la sento molt propera tant pel que escriu com per com ho fa. A mi m’agrada dir, perquè és així com ho sento, que El pèndol… fa molta i bona companyia, i suposo que això és així perquè la seva autora té la virtut de desenvolupar un discurs capaç d’ajudar-nos a escapar de les misèries i banalitats que ens distreuen de les coses que de debò importen i, per contra, ens ensenya a valorar les criatures i els actes senzills que cada dia poden fer que la vida ens sigui més amable.

Si no el coneixeu, el bloc de la Victòria, us en recomano la lectura i us demano que si us agrada el voteu pel Premi Web 2010. De tota manera, estic convençut que el millor premi ens l’emportem els seus lectors cada vegada que ella hi penja un nou apunt.

0 comentaris
 1. Joan Calsapeu
  Joan Calsapeu says:

  Gràcies per la recomanació, Ricard. Li donaré un cop d'ull. Però "El pèndol de petites oscil·lacions" haurà de ser molt i molt bo si ha de passar per davant d'"Amb bones paraules", d'en Gabriel Bibiloni.

  Respon
 2. Ricard Garcia
  Ricard Garcia says:

  No el conec el d'en Bibiloni, però també me'l miraré. I si m'agradés, que pel que em dius ja em penso que sí, també el votaria,perquè premis no són excloents i et permeten votar més d'un nominat. Salutacions!

  Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *