‘Els contorns…’ a Ucronies

Dies enrera el Joan Calsapeu, d’Ucronies, es va interessar per llegir els meus llibres de poesia. Davant la dificultat de trobar Els contorns del xiprer, el primer dels dos, jo el vaig ajudar a localitzar-lo. I ahir em va obsequiar amb un post molt elogiós d’aquest llibre, que jo li agraeixo i que us convido a llegir des d’aquí.
A mi m’ha fet molta il·lusió perquè aquest llibre va patir molts entrebancs abans no es va editar. I encara després en pateix perquè ningú no s’ha responsabilitzat de distribuir-lo. El cas és que temps enrera en vaig recuperar dues caixes -us estalvio el com- que dormien arraconades en un garatge. Per tant de llibres n’hi ha i, a més, els amics de la Llibreria L’Odissea de Vilafranca del Penedès estan disposats a fer-lo arribar a qui els hi demani. En aquest enllaç podeu trobar com contactar-hi.
Els contorns del xiprer és com aquells nens malaltissos que tot ho arrepleguen, però que se’n van sortint perquè tenen unes ganes bojes de viure o, com en aquest cas, de ser llegits. I per sort hi ha lectors que, com el Joan, estan disposats a anar-los a trobar allà on calgui. Moltes gràcies, Joan!
0 comentaris
  1. JOAN CALSAPEU
    JOAN CALSAPEU says:

    I ara! Gràcies a tu, Ricard. Si em permets estrafer dos dels versos d'”Els contorns”, ‘Raja la llum [d’aquests versos] l’endemà de la pluja’.’Els contorns del xiprer’ és un devessall de llum calma.

    Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.