‘Fin’ a l’Aqualata

Ja fa uns mesos que la vaig llegir, però encara li donava voltes a algunes coses. Per això, i perquè he tingut la sort que la llibreria Aqualata m’hagi convidat a parlar amb en David Monteagudo de la lectura que jo n’he fet de la seva obra, acabo de rellegir el darrer capítol de Fin, la primera novel·la d’aquest autor que ha estat publicada per Acantilado.
Tant si heu tingut la temptació de llegir Fin, com si ja ho heu fet i us queda cap dubte que vulgueu aclarir, sou convidats demà divendres 12 de març a dos quarts de 8 del vespre a la llibreria Aqualata  (carrer Sant Josep, 14 d’Igualada). Jo explicaré les meves impressions com a lector i després en Monteagudo ens aclarirà tot el que vulguem. Que no us espanti el fred, a l’Aqualata si està calentó!
0 comentaris

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *