Je t’aime, de l’Anna Roig i L’ombre…

De l’Anna Roig ja en vaig parlar en una altra ocasió, quan la vaig retrobar convertida en cantant. Des de llavors, tot sovint n’he anat sabent coses gràcies al correu electrònic, a alguna trobada casual o gràcies al seu germà Xavier, que me’n dóna notícies quan passo per casa seva a buscar vi i cava.

I cada vegada que en sé alguna cosa nova, veig com l’Anna i L’ombre de ton chien no paren de créixer en el món de la música sense renunciar al seu caràcter i a la seva personalitat. Fa pocs dies vaig saber que havien rodat un videoclip de presentació del seu projecte musical, és aquest que hi ha sobre el text i que us convido a escoltar. Si en voleu saber més, també els podeu trobar al seu bloc. Apa, bon vespre i bona música!

0 comentaris
 1. Ricard Garcia
  Ricard Garcia says:

  És que em sembla, Jesús i Laura, que en mig de la desolació que sentim sovint els qui ens dediquem a tractar amb adolescents, també és higiènic presumir dels alumnes que un dia vam tenir i que ara sembren el món amb la seva bona feina. La veritat és que tot i les dificultats del present, n’estic orgullós d’un bon grapat d’alumnes i antics alumnesSalutacions a tots dos!

  Respon
 2. Ricard Garcia
  Ricard Garcia says:

  A més del seu blog, Patrícia, si passes pel seu myspace o pel de ‘L’ombre de ton chien’ podràs escoltar més cançons.Bon cap de setmana, també!

  Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *