La Catosfera literària

Via Toni Ibàñez m’assabento que el llibre sobre Blogs&Literatura que es va començar a gestar a l’entorn de les Jornades de la Catosfera, ja comença a tenir cos. Ara com ara -si cliqueu la imatge de dalt- es pot veure la portada i llegir la contraportada. No només m’agrada molt el disseny que ha fet Cossetània, sinó que també em sembla molt bé la ressenya de la contraportada, sobretot l’extracte del pròleg del també blocaire Biel Mesquida:

“Sempre havia sabut que l’escriptor ver és un creador de llibertats. En el blog ho és doblement: per l’escriptura en llibertat que practica i per la llibertat que dóna als lectors per dir la seva. Aquest gran teler públic que és el blog és també quasi una disciplina quotidiana.”

Com la portada del llibre insinua, més enllà del suport, el que importa és la paraula. I ara, gràcies a la iniciativa i empenta dels companys Girona, Ferré, Ibàñez i Tibau, es podran llegir, també en paper, els apunts d’un centenar de blocaires. Benvingut sigui, doncs, aquest nou llibre que donarà fe d’una altra manera de fer literatura.

0 comentaris

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.