La fosca mirada

Aquest any, per primer cop, a més dels diversos premis i categories que tradicionalment es convoquen dins els Premis Vila de Martorell, també s’ha convocat un premi per a blogs. Doncs bé, quan el Martí –el meu fill- fa uns mesos va llegir les bases, va pensar que allò que ell havia començat a fer a Internet potser s’ajustava al que es demanava a la convocatòria, i sense cap mena de por ni de prejudici va decidir presentar-hi el seu blog, La fosca mirada.

La fosca mirada és un blog intermitent on el Martí hi va penjant aquells poemes i narracions de collita pròpia dels quals n’està prou satisfet per donar-los a llegir. Penso que, si bé l’experiència va començar com una manera d’explorar una nova eina, després s’ha anat convertint per ell en una bona manera d’assajar els recursos de l’escriptura, fins el punt que, a hores d’ara, ja ha desenvolupat una certa voluntat estètica que el fa jutjar, abans de decidir-se a penjar-ho al blog, tot allò que escriu.

Potser no ho hauria explicat, tot això, si no fos perquè ahir vaig saber que ja s’han fet públics els premis d’enguany i que, si bé el premi al millor blog ha estat concedit a Jordi Cervera -l’enhorabona, Jordi!-, també s’ha fet una menció especial pel Martí Garcia Asensi. I jo, que sóc el seu pare, ja us podeu imaginar com n’estic d’orgullós.

0 comentaris

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.