La literatura catalana després de Frankfurt

Els propers dies 8 i 9 de febrer es faran a l’Auditori del Vinseum, a Vilafranca del Penedès, les I Jornades El Lector de l’Odissea entorn a La literatura catalana després de Frankfurt.

Concretament, s’han organitzat tres taules rodones. La primera, dedicada als escriptors, serà moderada per Anna Ruiz Mestres i hi participaran Jordi Coca, Albert Mas Griera, Biel Mesquida, Josep Piera i Isabel-Clara Simó.

La segona taula, moderada per Jordi Llavina, és dedicada als crítics literaris i comptarà amb la presència de Josep Bargalló, director de l’Institut Ramon Llull, Jordi Galves de La Vanguardia, Joan Josep Isern de l’Avui, Ponç Puigdevall d’El País i Ricard Ruiz Garzón d’El Periódico.

La darrera de les tres taules es dedica als editors, llibreters i lectors. Hi participaran Imma Bellafont, presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, Isidor Cònsul de l’editorial Proa, Ernest Folch d’Ara Llibres, Joan Carles Girbés d’edicions Bromera, Elvira Mestres del Consell dels Cents Lectors de l’Odissea i Lluís Pagès de l’editorial Pagès. Aquesta taula serà moderada per Rita Marzoa.

La taula dels escriptors començarà, el divendres 8, a dos quarts de vuit del vespre, la dels crítics el dissabte 9 a les onze del matí i la dels editors, llibreters i lectors, també el dissabte, a dos quarts de sis de la tarda. L’assistència és lliure i gratuïta.

0 comentaris

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.