PoemEstiu 2014

Convidat per la Teresa Bosch, el 9 d’agost tindré l’oportunitat de tornar a participar al PoemEstiu/Festival de poesia de l’Empordà. El festival va començar ahir amb un recital a Figueres i seguirà amb més recitals a Navata, Castelló d’Empúries i Darnius, a més d’altres activitats com els sopars a La Vinyeta i un vermut poètic. Aquí hi podeu consultar llocs i hores.

Pel que fa al recital de Castelló, heu de saber que començarà a les 5 de la tarda a la Sala Gòtica de l’Ajuntament i que els poetes convidats som una bona colla: Vinyet Panyella, Sandra Domínguez Roig, Ricard Garcia, Marc Freixas, Teresa Bosch, Quim Ponsa, Albert Cuevas, Júlia Costa, Montse Cufí, Quim Martínez, Sílvia Casamort, David Madueño i Meritxell Gené.

Aquest festival que dirigeix en Daniel Ruiz-Trillo des de Versos.cat, té ja 4 anys de vida i s’ha convertit en una de les activitats poètiques pròpies de l’estiu empordanés. Mireu-vos el cartell i no us faci mandra triar alguna de les opcions, de ben segur que us agradarà. I si trieu la de Castelló, ens hi veurem el dia 9 d’agost a la tarda. Bon estiu i bona poesia!

0 comentaris

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *