Poesia als Parcs en vídeo.

http://www.youtube.com/get_player
[Ricard Garcia llegeix Duna, Olèrdola, 14 d’octubre de 2007]

Aquest que us presento, és un dels 28 vídeos meus que van sortir del recital que, amb el Santi Borrell, vam fer al Parc d’Olèrdola. Quan l’octubre passat hi vam recitar, l’Ester Xargay es va encarregar de gravar en vídeo gairebé tot el recital. Després vam saber que això mateix es feia a tots i cada un dels recitals del cicle Poesia als Parcs 2007 de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Doncs bé, ara la web de la Xarxa de Parcs Naturals ha incorporat a la secció de vídeos un apartat dedicat a la ruta Poesia als Parcs. Allà s’hi poden veure i escoltar 305 vídeos de 42 poetes que l’any passat van participar en aquesta ruta que es va fer pels Parcs que gestiona de la Diputació de Barcelona així com en dos indrets d’Itàlia, l’Alguer i Sant’Oreste.

Entre els autors de les poesies hi ha els propis rapsodes però també grans clàssics catalans que han parlat dels nostres espais naturals, com ara Jacint Verdaguer o Pere Quart i temes i cançons populars. Així mateix, s’hi poden veure i escoltar obres de poetes de l’Alguer així com d’italians i ucraïnesos.

Un cercador intern permet localitzar els poemes per rapsodes i per autors. La fitxa de cada vídeo inclou el títol i data del recital, el nom del rapsode, el títol i l’autor del poema, el lloc del recital, l’autor del vídeo i una petita bibliografia del poeta-rapsode. Si us ve de gust, ja ho sabeu.

0 comentaris
 1. Anonymous
  Anonymous says:

  Quan un autor és tan prolífic, aquells que no tenim afició a la lectura no som capaços de seguir el fil del dia a dia.Malgrat el retard les més sinceres felicitacions d’un d’aquells que tot i no saber llegir poesia, sent quan la llegeix.Una forta abraçada des de la distància que ens dóna el fet de treballar junts.

  Respon
 2. ricard garcia
  ricard garcia says:

  Gràcies per la felicitació. I estigues segur, anònim company, que si quan la llegeixes la sents, és perquè la saps estimar. M’has deixat intrigat pel misteri i m’agradaria trencar la distància per poder donar-te les gràcies en cos i ànima, mentrestant rep -també- una abraçada virtual!

  Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.