Poetes al museu

Entre els diversos actes que el Museu Vicenç Ros de Martorell ha organitzat pel Dia Internacional dels Museus, hi haurà el que s’ha anomenat Poetes al Museu. Els poetes convidats a participar-hi som el Lluís Julià, el Jordi Llavina i jo mateix, Ricard Garcia. Recitarem els nostres poemes i després podrem xerrar una estona i prendre una copa de cava.

La lectura de poemes es farà el proper dissabte 16 de maig a les 7 de la tarda al Museu Vicenç Ros (Av. Vicenç Ros, s/núm., Martorell) i té l’al·licient afegit de poder veure la important col·lecció de ceràmica del Museu.

L’activitat és gratuïta i hi haurà llibreria per qui vulgui adquirir algun dels nostres llibres.

Ens agradaria que, si us és avinent i us ve de gust, vinguéssiu a escoltar els nostres poemes i a passar una estona amb nosaltres. Us hi esperem!

0 comentaris
 1. Patrícia Montañés
  Patrícia Montañés says:

  Estic segura que molta gent del meu poble s’animaria a anar-hi per la copeta de cava. Ho dic perquè aquí, sembla que els actes s’hagin d’acompanyar d’alguna mena de refrigeri, sinó no apareix ningú jaja 🙂

  Respon
 2. Teresa Amat
  Teresa Amat says:

  Doncs va estar molt bé. Tots tres van recitar amb eficàcia: vull dir que van saber transmetre molt bé els seus poemes i l’alternança va ser molt adient. I hi havia molt de públic! Encara resultarà que Martorell ressuscita, si hem de fer cas de l’assitència a alguns darrers actes culturals. Enhorabona!

  Respon
 3. Ricard Garcia
  Ricard Garcia says:

  Patricia, a més de la copeta de cava, la sorpresa va ser que ens van obsequiar amb XOCOLATA!Lucy, la crònica és al post que acabo de penjar. I a banda d’això, dijous vaig estar content de poder-te saludar en persona a l’Ateneu.Teresa, estic content que t’agradés. Jo m’ho vaig passar molt bé, el lloc era adient, la companyia bona i a més hi havia força gent disposada a escoltar. Gràcies per ser-hi.

  Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.