Presentació de ‘De secreta vida’

Ricard Garcia: De secreta vida,
Edicions 3i4,
Col·lecció Poesia 3i4, núm. 132.
València, 2008. (ISBN 978-84-7502-797-5)

Ahir divendres vaig tenir la sorpresa que el recader em va portar a casa els primers exemplars del meu nou llibre de poesia, titulat De secreta vida i publicat per Edicions 3i4. L’edició del llibre ha estat possible perquè va obtenir el XXVIIè Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs Marc l’abril de l’any passat.

I avui dissabte, a les vuit del vespre, la poeta Teresa Pascual en farà la presentació a Beniarjó. Després hi haurà un breu concert del grup Ensemble Stadler, format pels solistes de l’Orquestra de València i, finalment, es proclamarà quina ha estat l’obra guanyadora del Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March d’aquest any.

Tot plegat, ja us ho podeu imaginar, em fa una il·lusió que, tot i que ara mateix m’és difícil d’explicar, vull compartir amb totes aquelles persones que sovint passeu pels Castells de cartes o pel Cupressus sempervirens, ja que la vostra companyia –física i virtual, tant li fa- m’encoratja a seguir escrivint. Estic engrescat, nerviós, il·lusionat, agraït… i molt content, molt. Gràcies!

0 comentaris
  1. Anonymous
    Anonymous says:

    Enhorabona, Ricard!Creu que fa goig de veure la portada del teu nou llibre. Oh, i que ja espero amb candeletes de veure’l materialment i de llegir-lo un altre cop, és clar!Em fa il·lusió de comprovar com a la prestatgeria de dalt de tot la teva poesia comença a fer un cert gruix, entre Tomàs Garcès i García Lorca… Ves què, oi? Doncs déu n’hi do, tu!Sàpigues, sobretot, que m’agrada molt de poder compartir amb vosaltres aquest nou motiu de felicitat. I que, de tot plegat, n’espero molt i molt més encara. Que vagi molt bé la presentació d’avui. Ja ens en faràs la crònica, eh?Salut i una abraçada ben forta!Martí

    Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.