Primera antologia de la catosfera literària

Devia ser el novembre passat que vaig rebre un primer correu on es convidava a participar a les sessions de la Catosferad’aquest cap de setmana a Granollers i on, també, es parlava de la possible edició, per part de l’editorial Cossetània, d’una primera antologia de la catosfera literària feta amb textos extrets dels blogs.

Tot i que m’havia encuriosit força la taula sobre Literatura&Blogs, ja sabia que a la trobada de Granollers difícilment hi podria assistir. Però, en canvi, de seguida em vaig animar a enviar un post pel llibre. Vaig fer una primera tria de la qual en van sortir tres textos que vaig ensenyar als de casa –són una mena de crítics que barregen com ningú ‘carinyo’ i sinceritat i fins i tot n’hi ha algun que, a vegades, pot ser demolidor- perquè em diguessin quin preferien. El resultat de les deliberacions va ser que havia de presentar el post titulat Caderneres que podeu llegir aquí.

Doncs bé, ahir vaig rebre un enllaç que m’adreçava a la tria que el Toni Ibáñez, el Jesús M. Tibau, el Sani Girona i el Jordi Ferré s’havien encarregat finalment de fer. Estic content i agraït perquè aquest que llegiu ha estat un dels blogs triats, però també perquè entre la centena dels seleccionats n’hi ha dos que segueixo i recomano molt especialment: El pèndol de petites oscil·lacions i els Registres particulars. Si encara no els coneixeu, aneu-hi que us agradaran.

Per tant ja ho sabeu, aquesta primavera tindrem, gràcies a aquesta colla d’embolicatroques virtuals i exploradors catosfèrics, la primera antologia de blogs literaris en català. Salut i endavant les atxes!

 

3 comentaris
 1. Jesús M. Tibau
  Jesús M. Tibau says:

  Aquest era l’objectiu amb el qual em vaig afegir a la proposta de col·laboració que em va fer el Toni Ibàñez, embolicar una mica la troca i fer soroll, que es noti que la Catosfera està aquí, aquest cop en format de llibre. Ho hem fet tan bé com hem pogut, amb il·lusió i amb ganes de millorar si hi ha properes vegades.

  Respon
 2. ricard garcia
  ricard garcia says:

  Res de donar-me les gràcies. És a vosaltres, Toni i Jesús i tota la resta, que us les hem de donar per la iniciativa i la feinada que heu fet. Aquesta setmana, alguna gent que no estan pas enganxats als blogs m’han preguntat què era això de Granollers. Per tant, tot i el poc ressò que se n’ha fet algun medi informatiu, això deu voler dir que alguna cosa s’ha mogut. Visca!

  Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.