Ricard Garcia

Entre altres activitats, puc oferir l’organització, direcció i realització de tallers i cursets de caràcter literari, de recitals i lectures i de qualsevol altra activitat que se us acudeixi relacionada amb la literatura. Aquestes activitats es poden organitzar a través d’entitats com ara biblioteques, fundacions o centres d’ensenyament, però també de manera privada per a grups que ho demanin.

Tinc força experiència en recitals i lectures com podeu veure si consulteu l’agenda. També tinc experiència en la realització de tallers d’escriptura en blogs per adolescents. Amb el títol A VIVA VEU, he realitzat una sèrie de tallers de lectura de poesia per a lectors no iniciats en el gènere; (podeu consultar el programa de les sessions a la Fundació Francesc Pujols de Martorell: F. PUJOLS – Curset A Viva Veu.) Durant la tardor del 2014 he dirigit un taller sobre el llenguatge poètic. I participo, també, en clubs de lectura tant per parlar dels meus llibres com per comentar l’obra d’altres autors. Actualment, també coordino el cicle de recitals Poetes a la Bassa Gran.

Per qualsevol aclariment, us podeu posar en contacte amb mi i us n’informaré. I tant si voleu fer alguna de les activitats citades, com si en volguéssiu organitzar alguna altra que se us acudi, només cal que en parlem per determinar quines necessitats teniu i decidir conjuntament la manera de fer-la.