Sweet Caroline / Revival dels 70

L’amic Tibau, que dedica els dissabtes a la música, ens ha convocat des del seu bloc ha fer un revival dels 70 consistent a penjar des dels respectius blocs algun vídeo amb música d’aquell moment. Primer he pensat en la força que em transmet l’I Will Survive  de la Gloria Gaynor, però de seguida m’ha vingut al cap una cançó que jo escoltava molt llavors.
No estic segur de l’any, però va ser els primers setanta que per Reis em van regalar un reproductor de cassets com aquest i una cinta de Neil Diamond que vaig escoltar fins que es va fer malbé. D’aquella cinta, a la memòria hi conservo especialment dues cançons: Song Song Blue i Sweet Caroline. Tot i que Neil Diamond la va gravar el 1969, el vídeo que us proposo escoltar correspon a aquesta darrera cançó que encara ressona entre els records d’aquella primera adolescència que vaig viure escoltant la dolça Caroline.
0 comentaris

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.