Tanda d’agraïments

Durant els quinze dies que no he actualitzat el blog, n’han passat un munt de coses que no he tingut temps d’explicar i que ara ja són aigua passada. Però perquè no em torni a passar el mateix, aprofito aquest post per donar les gràcies a tota una colla de gent que aquests darrers dies s’han recorda’t de mi:
En primer lloc a les bibliotecàries de la Biblioteca Ramon Bosch de Noya, que es van fer ressò de la presentació que hi vam fer de Ningú ha escombrat les fulles.
Després al Josep Manel Vidal, que ara que ja torna a filar prim, explica que ha dedicat una part del seu temps a llegir-me i això –amb les presses que ens empaiten- és d’agrair.
També al Jordi Llavina, que m’ha fet sortir una vegada més al dietari que publica cada divendres a El 3 de vuit.
A la Violant de Bru, a qui no coneixia i ha tingut l’amabilitat de recomanar un dels meus darrers apunts.
Al Daniel Garcia Peris, que em va convidar a participar en una de les taules de la Penedesfera que s’ha fet aquest darrer cap de setmana a Gelida.
Al Joan Pinyol, a qui vaig conèixer dissabte a Gelida i abans que jo tingués temps de res ja m’havia enllaçat al seu blog.
I, finalment, a la Laura Dalmau, lectora de luxe i també poeta que aquest matí m’ha fet un bon regal en forma de post parlant del meu llibre De secreta vida.
A tots plegats, moltes gràcies!
0 comentaris
  1. Violant de Bru
    Violant de Bru says:

    Bona nit Ricard, no cal que m’agraeixis res, ha estat un plaer posar l’enllaç, ja que com comentava el Jordi has estat qui millor ha presentat el seu llibre “Ningú ha escombrat les fulles” amb aquella delicadesa i perfecció envejables (sanament, és clar!!). Crec que a partir d’ara em veuràs més sovint pel teu bloc. Ara ja em comença a saber més greu no haver pogut anar a la trobada penedesfèrica de Gelida.Una abraçada i fins aviat!Violant

    Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.