Torna ‘Poems&Blogs: Poetes a la xarxa’

Aviat farà un any que per celebrar el Dia Mundial de la Poesia,  el Santi Borrell i la Violant ens van reunir a Vilafranca del Penedès a tota una colla de gent que compartíem el fet de fer servir els nostres blocs per fer difusió de la nostra poesia. Incansables com són, després d’aquella trobada el Santi i la Violant no en van tenir prou i se’ls va acudir la possibilitat de fer una antologia que recollís breument, a més de l’experiència a Internet dels participants, una petita mostra dels seus poemes.
Doncs bé, aquesta setmana ens ha arribat una còpia del llibre ja embastat per corregir la part que a cadascú ens pertoca, i d’aquí a pocs dies, quan els 33 participants haguem fet els deures, s’enviarà a la impremta. Si tot va com ha d’anar, el dissabte 15 de maig ens tornarem a trobar a Vilafranca del Penedès, a les 7 de la tarda a l’Escorxador, per presentar la criatura. Us en tornarem a fer memòria, però ja hi podeu comptar.
0 comentaris

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Animat a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>