Un altre llibre

25 anys d’Escola Intermunicipal del Penedès.
Una experiència pedagògica

Martí Ribas i Ricard Garcia
Edicions i Propostes Culturals Andana
Vilafranca del Penedès, 2007 (ISBN 978-84-935443-9-3)

Un altre llibre, tot i que ben diferent de l’anterior. Ara es tracta d’un llibre escrit a quatre mans entre el Martí Ribas i jo mateix sobre els 25 anys d’història de l’Escola Intermunicipal del Penedès.
El llibre, que ha estat editat per Ramon Nadal, d’Edicions i Propostes Culturals Andana, i dissenyat per Martí Ferré de Bildi Grafiks, explica els orígens i la gestació, per part dels primers ajuntaments democràtics de Sant Sadurní d’Anoia i d’una colla de pobles veïns, de l’Escola Intermunicipal.
Al llibre s’hi inclouen, també, diversos capítols sobre els primers temps de l’Escola, els seus trets identitaris o les diferents etapes viscudes durant 25 anys. I s’exposen, als darrers capítols, les diverses visions que tenen aquelles persones que -ja sigui des dels ajuntaments com des de la direcció del centre- han estat responsables de l’Escola Intermunicipal, així com diverses valoracions sobre el seu paper en els municipis on està implantada.
Ja es pot comprar a les llibreries Jepi i Rondalla de Sant Sadurní d’Anoia i a la llibreria l’Odissea de Vilafranca del Penedès. També es pot adquirir a la secretaria de l’Escola.

0 comentaris
  1. pau
    pau says:

    Ricard, és un llibre extraordinari. Encara que una mica tard, et fas arribar la meva enhorabona. ¡Ens veiem el proper curs!records i abraçades, Pau

    Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *