Vida gastada, vida secreta

Al setmanari Presència, que es distribueix com a suplement de cap de setmana amb El Punt i tota una colla de diaris de l’àmbit lingüístic català, el Jordi Llavina hi publica aquesta setmana un article sobre Els contorns del xiprer (2007) i De secreta vida (2008), els meus dos llibres de poesia.
Jo encara no me’n sé avenir que algú amb l’autoritat del Jordi estigui tant interessat en els meus textos, però no amagaré pas que estic molt content que algú com ell s’hagi convertit en tan bon paladí de la meva poesia. Us convido, doncs, a llegir l’article; només cal que cliqueu la imatge per ampliar-la.
0 comentaris
 1. Anonymous
  Anonymous says:

  Estic cofoia,Ricard,de llegir en paruales del Jordi LLavina el que genera la teva poesia. Això de la maduresa m’ha fet somriure perquè sé part del camí fet. Què bé!Rosa

  Respon
 2. Laura Dalmau
  Laura Dalmau says:

  Felicitats Ricard! He estat llegint l’article del setmanari Presència, m’ha agradat la definició com a essència de la teva poesia.Una abraçada,

  Respon
 3. JOAN CALSAPEU
  JOAN CALSAPEU says:

  Hola, Ricard. He anat a encarregar els teus dos llibres a la llibreria Setciències d’Arenys de Mar, però “Els contorns del xiprer” no els consta per enlloc. ¿Com puc trobar-lo?

  Respon
 4. Clara Esquena i Freixas
  Clara Esquena i Freixas says:

  Aquest diumenge vaig llegir l’article a Presència, la veritat és que no coneixia la teva obra, només llegeixo el teu bloc de tant en tant i la veritat és que escrius meravellosament bé!

  Respon
 5. ricard garcia
  ricard garcia says:

  Moltes gràcies, Clara, per les teves paraules d’elogi. I pel que fa al Presència, aquesta setmana m’he adonat que té una difusió fantàstica. Des de llocs ben diversos m’ha arribat notícia del ressó que l’article del Jordi Llavina ha tingut.

  Respon

Escriu un comentari

Vols participar en la discussió?
Anima’t a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.